Läxhjälp i t ex matte i Karlstad, Kil, Forshaga och på Hammarö

Läxhjälp finnes i matte, men även fysik, kemi, engelska, tyska och flera andra ämnen samt studieteknik!                                               

Behöver du hjälp med matten?

Hewa Läxhjälp kan erbjuda läxhjälp i Karlstad med omnejd, Forshaga, Kil och på Hammarö. I matte, men även kemifysik, andra naturvetenskapliga och tekniska ämnenengelska, tyska, samt flera andra ämnen och studieteknik för grundskola, gymnasiet, komvux, högskola och universitet.

För enstaka lektioner vid grundskola, gymnasiet eller komvux betalar du 244 kr/timme. Om du vill ha läxhjälp mer regelbundet så blir det billigare när du kommer upp i fem timmar och var tionde timme är alltid gratis, se prislista. Fakturering sker alltid månadsvis i efterskott för de läxhjälps-timmar som ägt rum den månaden. Lektionstiden är alltid minst 1,5 timmar. Förutom online läxhjälp, då är det minst en timme.

Hewa läxhjälp, som verkar i Karlstad med omnejd, är en del av CFöretaget. Det innebär att Hewa Läxhjälp jobbar med läxhjälp och att CFöretaget sedan fakturerar kunden och sköter ekonomin i övrigt. Det är dock Hewa Läxhjälp som har all kundkontakt och sköter bokningar mm.

Läxhjälp, boost eller coaching till låga priser och utan krångliga kontrakt. Vi enas om nödvändiga villkor i ett e-mail som båda parter bekräftar.

Vi ser fram emot att få höra av dig!  Fyll i kontaktformuläret här till vänster om du vill boka in en prova-på-lektion för 150 kr eller om du vill veta mer. 

För varje ny kund visar jag upp mitt utdrag ur polisregistret.

:  

5230


                                                                                                        Ansvarig för hemsidan: Helén Wallén